Agenda

Roundtable 3 Agenda
Wednesday, July 7th

Timeline (EST)

Presenter and Topic

Duration

11:00AM – 11:10AM

Symposium Co-Chairs: Introductions and how the overall Workshop is coming together, statement of objectives and how the roundtable will work

10 mins

11:10AM – 11:30AM

Roundtable Co-Chairs: Discussion framework and questions

20 mins

11:30AM – 1:30PM

Roundtable Participants: Address questions

120 mins

1:30PM – 1:40PM

Break

10 mins

1:40PM – 2:00PM

Roundtable Participants:Summarize findings and preparation for report out discussion

20 mins

2:00PM – 2:55PM

Roundtable Co-Chairs: Report out and open discussion with roundtable and general participants:

  1. Roundtable co-chairs report out
  2. Q&A facilitated by roundtable co-chairs

55 mins

2:55PM – 3:00PM

Symposium Co-Chairs: Closing remarks

5 min

 

                     Workshop 2 RT3 Slides with Feedback and Summary.pdf